• Nehéz viszonyok között
  Cat 320 C
 • Cat 972 Homlokrakodó
 • Man
  MAN
 • 6CAT 330LN
  6CAT 330LN
 • Cat D6
  Cat D6

Több mint 1 000 m2 alapterületű, 9 m belmagasságú, négy nagy beállóval rendelkező szerelőcsarnokunkban végezzük a gépeinkkel kapcsolatos összes kis- és generáljavítást. Szerelőink munkáját többek között oszlopos fúrógép, sugárfúrógép, hegesztő-berendezések, 1 000-3 000 mm-es egyetemes esztergapadok, marógép, harántgyalu, 100 t-s prés, hidraulikacső-roppantó segíti. A nagyon speciális anyagú, különleges kiképzésű és méretű fém alkatrészek kivételével ezen gépekkel az összes igényelt munkadarab legyártható.

Építőipari gépparkunkban az amerikai Caterpillar cég nehézgépei dominálnak, amelyek üzemeltetésében közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk. Ezek a gépek megbízhatóságukról, gyors karbantarthatóságukról, megfelelő alkatrészellátásukról híresek.

Az országban elsőként cégünk kezdett el alkalmazni 20-25 m3 kapacitású önjáró földnyesőket (scraper), amelyek nagytömegű földmozgatás során, különösen vegyes szelvény, illetve bevágás jellegű szakaszokon hatékonyak. 4000-5000 m/nap és jelentős idő megtakarítással váltják ki a rakodógép, teherautó, dózer és henger alkotta gépláncot.

A szképer munkagép 40 km/óra sebességgel halad, puttonyában kb. 20-25 m3 töltésanyagot szállítva. A 72 tonna össztömegű munkagéppel dinamikus a tömörítési munka, amely kedvezően hat a talajok konszolidációjára. A szképerek használata költség megtakarítást és nagy hatékonyságot jelent a pályatest építése során.

 

 

Másik különleges gépünk a szintén Caterpillar technikát felvonultató, CMI RS-500 típusú talajstabilizátor és útalapmaró, amely folyamatosan, 45-50 cm mélységig, napi 5 000 m3 kapacitással tudja elvégezni a vizes talaj szárítását  a töltésanyag keverését, mechanikai stabilizálását. Amennyiben nyomvonal építés során, talajstabilizálásra van szükség, akkor mész és cement bekeverésére is alkalmas a berendezés. A folyamathoz, cementszóróval is rendelkezünk.

 90 tonnás, 25 m gépfelnyúlású bontógépünk – 450 tonna harapó-teljesítményű bontófejjel, fémvágó ollóval - a magas ipari létesítmények bontási munkálatainak ideális, gyors és költség hatékony eszköze. Segítségével nem robbantható, nagy betonvas tartalmú,hagyományos megoldásokkal nehezen megközelíthető struktúrák is kezelésre, szállításra alkalmas méretre darabolható.

 

 

Gépeink szállítását 90 tonna összgördülőtömegű nehézszállító szerelvénnyel végezzük.

Parker mobil törőgép vaskiválasztó mágnessel

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...

ISO tanúsítvány I.

ELNYERT PÁLYÁZAT

Logók

Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill